Зареждане

Владимир Минеев по-тежък от Магомед Исмаилов

Владимир Минеев по-тежък от Магомед Исмаилов
Публикувано на: Октомври 16, 2021 в 02:00 ч
Мина претеглянето преди битката между Магомед Исмаилов и Владимир Минеев. Двамата ще премерят сили по-късно днес в главната битка на AMC Fight Nights 104. Битката им ще се проведе в WoW Arena в Сочи, Русия. Това ще бъде втората среща между руските ММА звезди.

За първи път Владимир и Магомед се срещнаха през октомври 2018 година. Срещата им беше доста оспорвана и завърши с равенство. На кантара Минеев беше по-тежък и закова 84,4 килограма. Исмаилов от своя страна беше с тегло 84 килограма.

Магомед е с рекорд 17-2-1 в ММА и е в серия от 11 поредни победи. Той идва след победа с решение над Щирков, която записа в края на 2020 година. Исмаилов приключва 12 от срещите си и не е губил с нокаут в ММА. Последната загуба на Мага Исма е от 2014 година от Pokam с раздвоено решение.

Минеев от своя страна е с рекорд 15-1-1 в ММА и е в серия от 7 поредни победи. Владимир идва след победа с нокаут над Ермеков, която записа в края на 2020 година. Той приключва 13 от срещите си и не е губил с приключване в ММА.

Ето видео от претеглянето:





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес