Зареждане

Влади Кънчев излиза срещу UFC ветеран и победител в The Ultimate Fighter в София

Влади Кънчев излиза срещу UFC ветеран и победител в The Ultimate Fighter в София
Публикувано на: Май 26, 2021 в 21:11 ч
Организацията EFM Show ще направи поредното си грандиозно събитие на 11-ти септември в София.

Едни от най-добрите бойни атлети на България в ММА, кикбокс и муай-тай ще вземат участие в бойното шоу, което ще се проведе в "Арена Армеец".

На днешната пресконференция присъстваха част от участниците, като от българска страна са ММА бойците Георги Валентинов, Живко Стоименов, Александър Цонев, Владислав Кънчев, Руси Минев и Симеон Наковски, един от най-оптините муай-тай състезатели у нас и настоящ треньор Антон Петров, както и кикбоксьора Даниел Илиев, който вече има една победа в EFM Show.

По време на пресконференция Владислав Кънчев застана очи в очи със своя опонент за септември - изключително опитният Норман Парк.

 
Парк е ветеран от UFC с 9 битки в организацията, като е победител и в риалити шоуто The Ultimate Fighter в леката категория.

Общата статистика на ирландеца е 28-7, като от 2018-та той не бе вкусвал загуба. Норман беше в серия от 5 поредни победи, а в последната си битка получи лекарска забрана да продължи.

Опонентът на Влади е изключително опасен, като в актива си има победи с нокаути и събмишъни. Опитът му е изключително богат и разноцветен - бил се е из целия свят и в топ организации като UFC, ACB, KSW, BRAVE, и др.

 
Влади е един от най-силните и успешни ММА бойци на България и в региона. Той е със статистика 11-1 и държеше шампионския пояс в полусредната категория на престижната сръбска организация SBC.

Кънчев бе в серия от 5 поредни победи преди да загуби титлата си със съдийско решение от ветерана от UFC Боян Величкович през ноември 2020-та.

За тази битка Влади обеща да се подготви и да не допусне поражение на родна земя и пред своя публика.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес