Зареждане

Вижте какво каза Веласкес на излизане от затвора

Вижте какво каза Веласкес на излизане от затвора
Публикувано на: Ноември 10, 2022 в 00:33 ч
Бившият шампион на UFC в тежка категория Кейн Веласкес направи първо изявление след освобождаването си от затвора в сряда.

Веласкес прекара последните осем месеца зад решетките след инцидент през февруари. Легендарният MMA боец беше арестуван и обвинен в опит за предумишлено убийство, след като се предполага, че е преследвал и стрелял по кола, в която е бил Хари Гуларте.

Въпросният Гуларте е обвинен в сексуално насилие над четиригодишния син на Веласкес в детско заведение. Арестът на Веласкес дойде, след като се твърди, че е открил огън и е уцелил доведения баща на Гуларте, Пол Бендер, който също е бил в автомобила по това време.

Оттогава правният екип на Веласкес води битка, за да освободи своя човек. Преди датата на съда тази седмица, на легендата в тежка категория беше отказана гаранция 3 пъти, като съдия Шелина Браун сметна, че освобождаването му представлява твърде голям риск.

Но на предварително изслушване тази седмица ММА обществото получи новината, която чакаше. Веласкес беше пуснат под гаранция от съдия Артър Боканегра. Бившият шампион на UFC благодари на всички, които го подкрепяха по време на осеммесечния му период в затвора.

„Просто се чувствам благословен. Готов съм да се прибера вкъщи, да бъда с близките, семейството, приятелите и да направя нещо положително от цялата тази ситуация. 

Благодаря на всички, които ме подкрепяха. Аз обичам всички ви. Ще продължа да бъда добър човек и да правя добри неща. Ще направя нещо положително от тази ужасна ситуация.

Моето семейство и аз ще направим това. “, каза Веласкес в първото си изявление пред KRON-4. 

Към гаранцията от 1 милион долара бяха приложени редица условия, които екипът на Веласкес беше предложил. Веласкес все още е изправен пред 20 години затвор за обвинение в опит за убийство. Той трябва да се върне в съда на 21 ноември за следващото изслушване.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес