Зареждане

Вижте как Еди Хол тренира за ММА битка с двама опонента едновременно

Вижте как Еди Хол тренира за ММА битка с двама опонента едновременно
Публикувано на: Май 15, 2024 в 18:00 ч
Еди Хол често е участвал в дискусии, свързани с бойните спортове, но предстоящото му начинание е нещо наистина специално. По-конкретно, Еди планира да участва в ММА мач, но с необичаен развой, тъй като няма да се бие срещу един човек, а срещу двама едновременно. Ето защо наскоро той сподели в Instagram кадри от тренировките си за подготовката за ММА мача "2 срещу 1".

Еди Хол ще се бие срещу братята Нефати, които са успели да изградят огромна група последователи в множество платформи на социалните медии. Най-вече техният акаунт в TikTok може да се похвали с над 19 милиона последователи. Братята изглеждат значително по-малки на ръст от Еди, но имат сила в числеността. Двубоят ще се проведе в рамките на събитието World Freak Fight League, което е насрочено за 7 юни в Блекбърн, Англия.

Вижте също: 'Най-силният мъж в света' Еди Хол влиза в ММА в 'чудовищен бой' 2 срещу 1 с братя инфлуенсъри

Тъй като става дума за нетрадиционна битка, Еди Хол също се насочи към необичайни тренировъчни формати. Така той получи помощта на двама спаринг партньори, които се опитват да го притискат с щитове, а неговата цел е да противодейства на атаките, като същевременно нанася мощни удари.


Междувременно братята Нефти коментираха кадрите от тренировката на Еди Хол, като попитаха дали видеото е на забавен каданс. С това братята са искали да се подиграят със скоростта и ловкостта на Хол. Хол обаче отговори, като заяви:

"Ударите ви ще се усещат така, сякаш се бия с муха". 

Хол ще разчита на силата и размера си, за да спечели битката по ММА 2 срещу 1.

От известно време Еди Хол се стреми да направи своя дебют в смесените бойни изкуства. Първоначално той трябваше да бъде част от събитие за 300 млн. долара, заедно с личности като Мичъл Хупър, Брайън Шоу и Мартин Форд. Това обаче се провали, но желанието на Еди да се бие никога не е изчезвало. Така че сега той ще бъде част от един изключително уникален мач, който обещава да донесе куп забавления.

Въпреки че това ще бъде неговият дебют в ММА, Еди Хол вече има опит в борбата, тъй като е имал боксов мач срещу Хафтор Бьорнсон. Това беше един от най-тежките боксови мачове в историята, в който двама гиганти си разменяха удари в продължение на няколко рунда. В крайна сметка Хол загуби мача, но се надява кариерата му в ММА да бъде по-успешна.


Еди Хол също така е тренирал с някои велики личности в ММА и дори е бил нокаутиран с удар с крак по време на една тренировка. Така че той определено е достигал границите на възможностите си. Това също се отплаща, тъй като Еди наскоро счупи рекорда на боксовата машина PowerKube. За справка, предишният рекорд се държеше от суперзвездата на UFC Алекс Перейра.

Остават по-малко от четири седмици до ММА мача 2 срещу 1 между Еди Хол и братята Нефати. Така че ситуацията между двете страни започва да се нажежава, тъй като и двете страни се надяват да излязат победители. Независимо от резултата, мачът би трябвало да е забавен за гледане, като се има предвид, че бившият най-силен мъж в света ще се опита да покаже силата си срещу двама противници.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес