Зареждане

Вижте как братовчеда на Хабиб Нурмагомедов прегази полицай

Вижте как братовчеда на Хабиб Нурмагомедов прегази полицай
Публикувано на: Ноември 12, 2021 в 02:00 ч
Следственият комитет на Русия образува наказателно дело срещу известния ММА боец Усман Нурмагомедов. Братовчеда на Хабиб Нурмагомедов прегази полицай в Махачкала. Според наличната информация делото е образувано по чл. 318 от Наказателния кодекс на Руската федерация - прилагане на насилие срещу държавен служител.

Нурмагомедов беше задържан на летище Шереметиево, откъдето лети от Махачкала. Усман е обвинен за удряне на полицай на ГКПП на летището в Каспийск. По предварителна информация сваленият полицай е получил средни натъртвания и е в болница.

Усман Нурмагомедов проведе последната си битка на турнира Bellator 269 в Москва, побеждавайки финландския боец Патрик Пиетила. Битката завърши с победа на Нурмагомедов чрез събмишън в първия рунд.

Интересното в случката беше, че в своя акаунт в социалните мрежи Нурмагомедов пусна снимка от залата. Той опита да успокои феновете си, но явно не му се получи, защото влезе в новинарските емисии в родината си.

Медиите в Русия споделят, че на колата на Усман Нурмагомедов висят 21 глоби за нарушения на пътя на обща стойност 29 800 рубли. Ето видео от инцидента:






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес