Зареждане

Вижте един от най-впечатляващите нокаути за тази година

Вижте един от най-впечатляващите нокаути за тази година
Публикувано на: Декември 19, 2017 в 13:58 ч
 
 През изминалия уикенд небезизвестният немски боец в категория перо Soufian Haj Haddou ни представи най-лудия нокаут за настоящата година.
 
Опонентът му Marcel Jedidi навярно се е почувствал в безопасност, лежейки на земята и пазейки се с краката си, но това чувство бързо беше опровергано. Вместо да го рита в краката или да се отдръпне, Haddou подходи по доста необичаен начин. Той се хвърли над краката му с директен десен удар в главата на Jedidi. За всеки случай той довърши нещата с още един удар преди реферът да обяви края на мача.
 
 
Haddou започва да се занимава професионално със спорта през 2011-та, като първата си среща губи заради ключ, но в следващите си 6 срещи бележи резултат 5-0-1. След още една загуба през 2012-та Haddou се отдава на едногодишна почивка, за да бъде победен отново през април 2014-та и януари 2015-та. След още една почивка той успява да отбележи победа в GMC 12 през септември. След последната си победа, над Jedidi, Haddou вече е с професионален резултат 7-4-1, докато Jedidi е с 4 спечелени и 5 загубени срещи.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес