Зареждане

Витор Белфорт: Ще бия всички ММА шампиони в бокса

Витор Белфорт: Ще бия всички ММА шампиони в бокса
Публикувано на: Август 29, 2021 в 02:00 ч
ММА легендата Витор Белфорт не смята да се завръща в ММА. 44-годишния бразилец се готви за боксов мач с друга легенда в лицето на Оскар Де Ла Оя. Двамата ще премерят сили на 11-ти септември в Калифорния. Това ще бъде първа битка в бокса за Белфорт от 15 години.

Витор направи много добра кариера в ММА и записа рекорд 26–14 (1). В последната му битка преди 3 години Лиото Мачида го нокаутира. Белфорт беше подписал с ONE Championship, но така и не направи дебют и се раздели с тях.

Сега той се готви за старт на нова кариера в бокса и вярва, че може да победи всеки. Ето какво сподели Белфорт преди завръщането си:

По всичко личи, че няма да се завърна в ММА. Не мисля, че в ММА виждаме промените, които трябва да се направят. Правилата не са в наша полза. Не се протемят по начин, който да е безопасен за бойците. 

В момента бойците имат кратки кариери. Колкото по-насилствена е една кариера, толкова по-бързо ще приключи. Това е добре за промоутърите, но не и за бойците. 

Точно сега и Дейна Уайт си признава, че това е спорт за млади хора. Аз съм готов да се боксирам с всеки ММА шампион. Мога да бия всички ММА шампиони в боксов мач. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес