Най-големият сайт за бойни спортове

       

Vitor Belfort иска над 10 милиона долара, за да продължи в UFC

Vitor Belfort иска над 10 милиона долара, за да продължи в UFC
Публикувано на: Януари 12, 2018 в 09:28 ч
 
На 14-ти януари ще се проведе UFC Fight Night 124, което ще ни представи двубой между Vitor Belfort и Uriah Hall. Преди срещата Belfort споделя:

"Това ще е последният ми двубой. След това ще се отдам на почивка. Никога не планирам нещата, но помня, че през 2007-ма си казах, че ще се бия докато стана на 40. И ето ме сега, изпълнявам обещаното. Човек трябва да уважава тялото си и да знае кога е моментът да се прехвърли към някое друго занимание. Много атлети не могат да преценят правилно. А и не всеки има какво да прави след като приключи със спорта."

Той също разкрива, че е готов да продължи с кариерата си, ако му бъдат предложени поне 10 милиона долара, като това би било едва началото на евентуални преговори.

Belfort (26-13, 1NC) през юни се върна обратно в играта, побеждавайки чрез съдийско решение Nate Marquardt в UFC 212. Hall (13-8), от своя страна, последно успя да надвие Krzysztof Jotko в UFC Fight Night116 през септември.
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Vitor Belfort се срещна с Dana White

Vitor Belfort се срещна с Dana White
Изминаха два месеца откакто Vitor Belfort се оттегли от ММА. Появиха се слухове, че той отново ще се завърне може би в Bellator, но към момента това са само слухове.
Новини » юли 18, 2018 (1)
цялата новина

Paulo Costa: Аз съм животно и ще унищожа Uriah Hall

Paulo Costa: Аз съм животно и ще унищожа Uriah Hall
Непобеденият Paulo Costa се завръща в октагона този уикенд срещу Uriah Hall.
Новини » юли 6, 2018 (24)
цялата новина
Мнения в Facebook