Зареждане

Варненският файтър Теодор Христов се завръща на ринга на MAX FIGHT 51

Варненският файтър Теодор Христов се завръща на ринга на MAX FIGHT 51
Публикувано на: Юли 7, 2022 в 15:24 ч
21-годишният Теодор Христов от Варна се завръща на ринга на MAX FIGHT 51. Коравият 77-килограмов боец бе отличен с награда за „най-добър нокаут“ в 46-тото бойно шоу от поредицата на Амфитеатър Арена в Свети Влас.

Възпитаникът на треньора Делян Славов в клуб „Warrior“-Варна този път излиза срещу значително по-опитен съперник в лицето на молдовеца Валентин Паскали. Играещият старши треньор от Кишинев притежава завидна визитка с 34 мача, 25 победи, 7 от които с нокаут.

Играта срещу опитен боец, е част от мотивацията в щаба на Христов, който се очаква скоро да атакува и шампионския пояс на MAX FIGHT.

Сега Теодор Христов се завръща още по-уверен и с доза самочувствие след като записа важно участие в сериите на една от най-силните профи вериги ENFUSION. След последната си победа в сериите Христов е в очакване и на дългосрочен договор с организацията.

В своята аматьорска кариера физически силният Теодор Христов притежава множество републикански титли във всички стилове, медали от международни турнири, европейски и световни първенства.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес