Зареждане

Валентинов след победата в Grand Fight Arena 3: Почивка и сериозни планове с треньора на Макгрегър

Валентинов след победата в Grand Fight Arena 3: Почивка и сериозни планове с треньора на Макгрегър
Публикувано на: Октомври 6, 2019 в 18:07 ч
Георги Валентинов записа 21-вата си победа в професионалния ММА в бойното шоу Grand Fight Arena 3, което се проведе на 5-ти октомври в Стара Загора.

Валентинов се изправи срещу бразилеца Флавио Пина де Соуса в доста тежък сблъсък. Соуса беше много равностоен противник със своите 19 победи в актива си, но българският боен атлет успя да неутрализира силните му страни и да наложи своята игра.

Вижте също: Резултати от Grand Fight Arena 3

Въпреки убедителната победа с 3:0 съдийски гласа, Валентинов сподели за MMA.BG, че не е доволен от представянето си.

"Не съм доволен от себе си, тъй като исках приключване на опонента преди да изтекат трите рунда. Но както всички разбраха в началото на 2-ри рунд след пласиран кик от моя страна, бях посрещнат от бразилеца с пищяла и за секунди кракът ми станат троен!

Изпитах зверска болка и не знам как успях да го прикрия наистина така, че да не ме разбере опонента. Той беше много мотивиран и страшно неудобен съперник!"
 

Валентинов бе подкрепят мощно от публиката в Стара Загора, но също и от неговия ъгъл - зад гърба на българина застана треньорът на Конър Макгрегър, Джон Кавана, който дойде специално за събитието Grand Fight Arena 3.

Вижте също: Историята как треньорът на Макгрегър застава в ъгъла на един от най-добрите ММА бойци на България

"Макар все още да сме в процес на опознаване, определено факта, че в ъгъла ми беше Кавана, ме направи по-спокоен, мотивиран и излязох със самочувствие."
 

Победата бе заслужена, но битката много тежка и Валентинов ще трябва да се възстанови и да разбере дали травмата, която е получил е по-сериозна.

"Направихме веднага снимка, от която се вижда, че няма счупване. Казаха ми, че не виждат и скъсване на връзки - може да има само частично. Преди да спадне големия оток не може да се каже нищо. Предстои ми ядрено-магнитен резонанс и тогава ще знам със сигурност."

Пожелаваме му бързо възстановяване, тъй като Валентинов явно влиза сериозно в плановете на Джон Кавана.

"След като се възстановя Джон очаква да му се обадя и да се захващаме за здрава съвместна работа!

Най-доброто за мен определено мога да кажа,че тепърва предстои!"

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес