Зареждане

Валентина Шевченко смаза Джесика Андраде в 2 рунда

Валентина Шевченко смаза Джесика Андраде в 2 рунда
Публикувано на: Април 25, 2021 в 06:16 ч
Шампионката в категория муха Валентина Шевченко записа поредната защита на титлата си. Тя се изправи срещу Джесика Андраде на UFC 261, което се проведе във Флорида. Битката между двете продължи два рунда, в които Валентина се представи без грешка.

В първия рунд Шевченко започна търпеливо и не бързаше. Тя реши да заложи на своята борба и започна да събаря Андраде. Шевченко отбеляза цели 5 събарания в първия рунд. Тя изцяло доминира и беше близо да приключи срещата.

Шевченко приложи захват за предаване и изглеждаше близо до победата, но Андраде оцеля. Джесика вкара добри удари в един от клинчовете, но като цяло не успя да се противопостави на шампионката.

Във втория рунд Андраде си повярва и реши да се бори с шампионката. Валентина отново пренесе битката на земята, където доминира и вкарваше удари. Джесика успя да се изправи и двете разменяха удари в клинч. Шевченко обаче показа, че е много над своята съперничка.

Тя пренесе битката на земя за 7-ми път и разпъна на кръст съперничката си. Шампионката започна да вкара брутални удари с лакти, които отвориха аркада на бразилката и рефера беше принуден да я спаси и да спре боя. Така Валентина победи с технически нокаут във втория рунд.

С тази победа Валентина защити титлата за 5-ти път и навлезе в серия от 7 поредни победи.

 

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес