Зареждане

Valentina Shevchenko не се опасява, че Joanna Jedrzejczyk ще се оттегли от UFC 231

Valentina Shevchenko не се опасява, че Joanna Jedrzejczyk ще се оттегли от UFC 231
Публикувано на: Септември 26, 2018 в 10:34 ч
След като Nicco Montano се прости с титлата си в категория перо след като не може да я защити срещу Valentina Shevchenko на UFC 228 преди няколко седмица, нова битка беше насрочена.

За пояса този път ще се състезават Shevchenko и бившата шампионка в категория сламка Joanna Jedrzejczyk - двете ще влязат в сблъсък на предстоящото UFC 231, което ще се проведе на 8-ми декември в Торонто.

За 'Bullet' Joanna ще бъде едно ново предизвикателство, като този път тя е сигурна, че опонентаката ѝ няма да се откаже.

"Радостна съм, че от UFC взеха това решение, тъй като сега съм сигурна, че среща ще има - Joanna е професионалист."

"Тя ще направи всичко както трябва, за да се подготви за срещата. Няма да се притеснявам, че може да се наложи да се изправя срещу друга състезателка в последната минута, защото някой се е отказал. Сега ще се подготвям специално за Joanna."

Разбира се, не е като Montano нарочно да се е сдобила с камъни в бъбреците.

Shevchenko към момента има три муайтай победи срещу Joanna и въпреки че сега ще се състезават по различни правила, Valentina е уверена, че играта ѝ е много по-усъвършенствана и ще успее да си спечели 4-та победа срещу доминантката шампионка.

"Имам умения, които превъзхождат нейните - въртящи ритници и прочие. Ще се подготвя подобаващо за тази среща."

Joanna, от своя страна, успя да си заслужи тази среща главно с миналото си като шампионка. Ако успее да спечели и тази титла, ще се окаже в интересна позиция, тъй като тя също има намерение да се върне в категория сламка, за да спечели отново титлата и там.

Колкото и спокойна да е Valentina обаче, нека не забравяме, че никой не е застрахован от контузии. 'Bullet' и Joanna не са изключение.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес