Зареждане

Валентина Шевченко иска реванш с Грасо в Киргизстан

Валентина Шевченко иска реванш с Грасо в Киргизстан
Публикувано на: Септември 20, 2023 в 00:00 ч
Валентина Шевченко е твърдо решена да се изправи в трилогия срещу Алекса Грасо на родна земя.

По-рано тоз месец състезателката имаше реванш срещу мексиканката, който завърши с равенство. Този резултат позволи на съперничката ѝ да запази шампионския си пояс.

Вижте също: Съдийска балтия за Шевченко! Алекса Грасо остана шампионка

Както бе съобщено, Валентина Шевченко смята, че за загубата ѝ е повлияло провеждането на събитието в Деня на независимостта на Мексико.

По време на участие Шевченко представи идеята на UFC и заяви, че това ще направи нещата равностойни.

"Мисля, че би било честно и много правилно следващото събитие да се проведе в Киргизстан, в Деня на независимостта на Киргизстан. И ще бъде много добре, защото трябва да е равностойно, нали? И, мисля, че всички хора в Киргизстан, цялото правителство в Киргизстан, ще направят всичко възможно и невъзможно, за да се случи това. И особено по време на битката имаше хора от правителството, които долетяха от Киргизстан до Съединените щати, специално за да гледат и да ме подкрепят в битката. Така че това донякъде говори много за това", каза Шевченко.

"Нашият президент на Киргизстан, Садир Джапаров, е много навътре в спорта. Той е спортен човек и за мен като спортист е много важно да имам тази подкрепа и от него", каза тя.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес