Зареждане

Валентина Шевченко иска да се бие, но не може да си намери противник

Валентина Шевченко иска да се бие, но не може да си намери противник
Публикувано на: Януари 11, 2023 в 06:14 ч
Валентина Шевченко е доста разочарована. Дългогодишната шампионка при жените в категория муха тренира за битка, но изглежда, че UFC срещу кого да я изправи.

Шампионката е разбираемо озадачена от факта, че всички говорят за битка за титата, но въпреки това никой не изглежда готов да се изправи срещу нея в октагона точно сега:

„Исках да се бия през декември, но се оказва че е трудно да си намеря съперник. Аз съм тук, тренирам през цялото време, почти всеки ден, в очакване на обаждането. Аз съм готова още от септември.

Искам да се бия често, но осъзнавам, че е проблем за UFC да намери противници за мен. Виждам че всеки би искал да се бие за титла, така че какво се случва с вас, момичета? Защо сте толкова тихи?"


Две жени, които тя чувства, че са готови за шампионска битка, са Манон Фиоро и Алекса Грасо. Фиоро е непобедена в UFC досега с 5-0, докато Грасо е в поредица от четири победи, откакто смени категориите. Въпреки че победи две бивши претендентки за титлата, Фиоро заяви, че би искала още един двубой, преди да предизвика Валентина.

„Ако тя не може да се бие, тогава Алекса – да действаме. Време е."

Други опции включват трета битка срещу Аманда Нунеш или супер битка с шампионката в категория сламка Жанг Вейли. Шевченко е отворена за всичко:

„След тази пауза, бих искала да защитя колана си още веднъж. Но да, определено съм готов за Аманда и Вейли. Вейли направи много добра битка в последното си излизане в Октагона. Тя стана по-силна и е много интересно да я гледам как се бие. Определено съм готова да се бия с всяко едно от тези момичета.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес