Зареждане

Валентин Молдавски надигра Джонсън и стана шампион

Валентин Молдавски надигра Джонсън и стана шампион
Публикувано на: Юни 26, 2021 в 06:35 ч
Младото момче от Русия Валентин Молдавски стана временен шампион в тежка категория на Bellator. Протежето на Фьодор Емеляненко сподели клетката с Тим Джонсън в главната битка на Bellator 261, което се проведе в Кънектикът.

Срещата между двамата видя всички 5 рунда и стигна до решение, което съдиите дадоха в полза на Молдавски - (50-45, 49-46, 49-46). Всичките рундове бяха идентични и Молдавски беше с една идея по-добър от своя съперник. Валентин вкара по-добрите и точни попадения.

Двамата често влизаха в клинчове, където Молдавски имаше предимство и печелеше точки. Нямаше нокдауни, нито разклатени в този бой, който беше едно тактическо надиграване, а Джонсън не показа достатъчно, че да му стигне за победата.

Молдавски изигра добър бой и зарадва Фьодор Емеляненко, който беше в неговия ъгъл и му даваше наставления. Така отбора на Емеляненко има още 1 шампион в Bellator заедно с Вадим Немков. Молдавски ще чака битка с Райън Бейдър и ще може също като Немков да му вземе титлата.

С тази победа Валентин навлезе в серия от 6 поредни победи. Джонсън от своя страна се разделя със серия от 3 поредни победи.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес