Зареждане

Urijah Faber срещу Petr Yan на UFC 245

Urijah Faber срещу Petr Yan на UFC 245
Публикувано на: Октомври 24, 2019 в 06:00 ч
UFC ни готвят голяма битка в категория петел, която ще се проведе през декември на събитието UFC 245 във Вегас. Битката ще противопостави двамата бойци, които имат желание да се бият за титлата в категорията. Ще видим един срещу друг членът на Залата на славата Urijah Faber срещу бившият шампион на ACB Petr Yan в битка, която ще приближи победителя до златото в категорията.
 
Faber е бивш шампион на WEC и цели 4 пъти е получавал шанс за титлата в категория петел на UFC, но така и не успя да я спечели. Той държи рекорд 35-10 в ММА и се намира в серия от 2 поредни победи. Urijah беше аут от ММА цели 3 години, но през юли се завърна и нокаутира Ricky Simon за 46 секунди, което му донесе бонус и доста внимание от феновете и бойците в категорията.

Yan от своя страна не спира да впечатлява, откакто се присъедини към организацията. Той е с рекорд 13-1 в ММА и се намира в серия от 8 поредни победи. Само за една година той успя да спечели 5 битки в UFC и боевете му са радост за окото. Petr е печелил турнир в категория петел на ACB, както и титлата им в категорията. Сега той иска да стане шампион в UFC, а на пътя му стои легенда.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес