Зареждане

Умар Нурмагомедов: Илия Топурия може да убие Шон О'Мали

Умар Нурмагомедов: Илия Топурия може да убие Шон О'Мали
Публикувано на: Март 16, 2024 в 02:00 ч
Умар Нурмагомедов, който се изкачва към върха в категорията петел, призна, че Илия Топурия може да се окаже твърде корав за Шон О'Мали.

На UFC 299 Шон О'Мали успешно защити шампионския си пояс за първи път. Шон успя да победи Марлон Вера, след което предизвика Илия Топурия. Испанецът не прие предизвикателството и посъветва О'Мали да се бие с водещия претендент в собствената му категория - Мераб Двалишвили.

Нурмагомедов, класиран на 10-то място в категория петел, е съгласен с Илия Топурия в това отношение. Умар вярва, че испанецът може да убие Шон О'Мали в битка:

"Шон О'Мали говори за Илия Топурия, но за мен това няма смисъл. Илия може да го убие, защото е твърде голям. Илия е твърде опасен за него в момента. Това е моето мнение. За О'Мали увеличаването на теглото е полезно, защото той няма какво да губи.

Той е в пълно здраве. Вероятно затова иска да премине в категория перо, за да спечели малко пари. Дори и да загуби, той пак ще бъде шампион в категория петел, нали ? В момента една битка има смисъл в нашата дивизия. Мераб Двалишвили трябва да се бие за титлата.", каза Нурмагомедов.

Има ли шанс О'Мали в битка с Топурия ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес