Зареждане

Уитакър очаква трилогия с Адесаня при победа над Ветори

Уитакър очаква трилогия с Адесаня при победа над Ветори
Публикувано на: Юни 1, 2022 в 07:48 ч
Робърт Уитакър се надява, че ще може да получи нов шампионски двубой при победа над Марвин Ветори.

След като загуби от шампиона Израел Адесаня през февруари, Уитакър ще се изправи срещу Ветори на 3-ти септември в UFC Fight Night в Париж.

Уитакър два пъти губи от Адеасня, което много ограничава шансовете за трети двубой с "The Last Stylebender". Въпреки това Макс Холоуей имаше две загуби от Александър Волкановски и получи трета битка в UFC 276. Това дава надежда за Уитакър.


"Определено вярвам, че е възможна трилгоия, защото виждаме че има такава между Холоуей и Волкановски. Особено като се има предвид колко оспорван беше последния ни двубой."

Уитакър смята, че е направил всичко нужно, за да победи в последната им битка.

А за Ветори смята, че е доста издръжлив, но преодолим противник.

"Мисля, че съм голям залък за него. Чувствам се доста по-добре от него в клетката. Определено е много корав, но съм се бил с корави бойци преди и съм ги доминирал.

Ако съм в добра форма, мога да победя всеки. Ще го удрям много, ще го нараня... той няма да може да поддържа темпото. Няма да може да издържи."

Уитакър има огромно желание за трета битка с Адесаня. Но първо трябва да премине през Ветори, а Адесаня да защити титлата си срещу Джаред Каноние в UFC 276 на 2-ри юли.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес