Зареждане

UFC ветеранът Кендал Гроув срещу Михал Матерла в KSW 78

UFC ветеранът Кендал Гроув срещу Михал Матерла в KSW 78
Публикувано на: Януари 4, 2023 в 06:05 ч
Бившият състезател на UFC, Кендал Гроув ще се завърне в игра след повече от три години отсъствие, когато се изправи срещу Михал Матерла в главното събитие на KSW 78.

Полската промоция наскоро обяви официално битката. Матерла победи Гроув с единодушно съдийско решение в първата им битка на KSW 23 на 8 юни 2013 г. KSW 78 ще се проведе на 21 януари в Полша и също ще включва двубой на Томаш РОмановски срещу Радослав Пачуски като подглавно събитие в полусредна категория.

Гроув, който спечели Сезон 3 на „The Ultimate Fighter“, не се е състезавал, откакто победи със събмишън Антъни Руис в първия рунд на двубоя им на World Fighting Championship 110 на 10 август 2019 г. 40-годишният хаваец има статистика 7-6 в UFC от 2006 до 2011 г., но също така има и девет мача в Bellator MMA и се изправи срещу Матерла и Мамед Халидов под шапката на KSW. „Da Spyder“ има обща статистика 24-18 в професионалната си кариера, със забележителни победи над Джоуи Белтан, Дерек Брънсън, Икухиса Минова, Джо Ригс, Евън Танер, Алън Белчър и Ед Херман.

Матерла е по-активен от съперника си през последните години. Той се би два пъти през 2022 г., като спечели победа с технически нокаут в първи рунд над Джейсън Радклиф на KSW 66, преди да претърпи поражение с нокаут в първи рунд от Мариуш Пудзяновски на KSW 70. Матерла държи рекорда за най-дълго царуване в средна категория в историята на KSW и е със статистика 31-9 в професионалната си кариера, започнала през 2003 г.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес