Зареждане

UFC уволниха Диего Санчес

UFC уволниха Диего Санчес
Публикувано на: Май 1, 2021 в 00:00 ч
Диего Санчес вече не е боец на най-голямата ММА организация в света / UFC /. 39-годишния ветеран трябваше да се бие след седмица с Доналд Серони, но се оттегли от срещата, а причината остана неясна.

В социалните мрежи Санчес реши да критикува UFC, защото го зарязали на летището в Лас Вегас миналата година след събитията им в Абу Даби. Тогава Диего загуби от Матюс и на летището във Вегас отишъл до тоалетната, а автобуса на UFC тръгнал без него и неговите треньори.

След този пост Санчес и неговия треньор Джошуа Фабия пуснаха видеа, които са 20 минути и на тях се вижда как Фабия спори с коментаторите на UFC. Джошуа ги критикува, защото според него коментаторите били негативни към опитният ветеран и се изказвали критично към представянето му.

Вижте още - Диего Санчес: UFC ме зарязаха на летището в Лас Вегас

Санчес така и не посочи причината, която го извади от боя с Доналд Серони. Той планираше да се оттегли от ММА след битката, но сега явно е променил мнението си. В социалните мрежи Диего сподели, че вече е свободен и чака оферти от Bellator, ONE, BKFC и BRAVE.

Диего е с рекорд 30-13 в ММА и за последно загуби от Джейк Матюс в края на 2020 година. Той изкара 16 години в UFC и записа 19 победи и 13 загуби при тях. От организацията също разкриха, че той е уволнен, но въпреки това ще получи заплата от пропадналата битка със Серони.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес