Зареждане

Диего Санчес: UFC ме зарязаха на летището в Лас Вегас

Диего Санчес: UFC ме зарязаха на летището в Лас Вегас
Публикувано на: Април 30, 2021 в 00:00 ч
ММА ветерана Диего Санчес разкри, че преди няколко месеца UFC са го зарязали на летището в Лас Вегас. Това се е случило през септември миналата година след неговата битка с Джейк Матюс в Абу Даби. "Кошмара" и неговите хора се прибрали от Абу Даби в Лас Вегас.

На летището обаче всички се отправили към автобуса на организацията. Зад тях обаче останали Санчес и неговия отбор. Никой от персонала нa UFC не се сетил за тях и автобуса потеглил без Диего.

Джошуа Фабия, който е треньор на Санчес сподели, че неговият боец накуцвал заради контузия и се движил по-бавно. Диего отишъл до тоалетната и никой не го потърсил.

Така Диего и хората му трябвало да си набавят храна от автомат на летището. Санчес и неговите хора са бесни на организацията и трябвало да им се обадят, за да им изпратят Uber. Диего е огорчен и споделя, че това не се е случало на нито 1 боец, а камо ли и на цял отбор.

Диего трябваше да се бие след седмица с Доналд Серони, но се оттегли от срещата им. Все още не е ясна причината за неговото оттегляне от боя. В социалните мрежи Диего сподели, че UFC може и да са компания за милиарди, но определено си имат проблемите.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес