Зареждане

UFC уважиха искането на Фигередо и ще му дават % от PPV

UFC уважиха искането на Фигередо и ще му дават % от PPV
Публикувано на: Януари 7, 2021 в 06:00 ч
Преди няколко дни Дейвисон Фигередо, който е шампион на UFC в категория муха призова организацията да му дават % от продадените PPV. Той смята, че си е заслужил тази чест, благодарение на шоуто, което дава на феновете във всяка своя битка. 33-годишния бразилец е с рекорд 20-1-1 в ММА и миналата година беше най-силна в кариерата му. Той два пъти се справи с Бенавидез и стана шампион.

Вижте още - Дейвисoн Фигередо: Искам дял от продадените PPV в UFC

В края на годината го видяхме в октагона 2 пъти в рамките на 20 дни. Той защити титлата с победа над Перес, а след това отново остана шампион, след като завърши наравно с Морено. Фигередо приключва 17 от срещите си и Уалид Исмаил, който е негов мениджър сподели, че UFC ще му дават % от PPV:

Помня го все едно беше вчера. Казах на UFC, че това момче ще върне силата на категория муха. Фигередо се бие, за да убие своя съперник, а не да бележи точки. Той беше болен, но въпреки това се би, за да не загубят UFC своята главна битка по PPV. Срещата завърши с равенство, но за нас беше победа. 

Сега от UFC споделиха, че той наистина заслужава да получава % от продадените гледания. Той дава шоу на феновете и последното беше върха. Организацията ценят тези, които продават. Няма как да си добър, ако не продаваш. Това е едно от важните неща. Казвам го на всички бойци. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес