Зареждане

UFC шампион подарил ресторант на майка си след победата

UFC шампион подарил ресторант на майка си след победата
Публикувано на: Октомври 12, 2022 в 15:15 ч
Миналия август в Солт Лейк Сити, Леон Едуардс шокира света, когато нокаутира Камару Усман в петия рунд на битката за титлата, за да спечели пояса на UFC в полусредна категория.

Развръзката дойде в края на изтощителна среща, която в очите на мнозина вървеше към убедителна победа със съдийско решение за Усман.

Уви, смесените бойни изкуства са непредсказуем спорт и наистина никога не свършват, докато не свършат, както доказа „Rocky“, като написа истинска история.

Пътят до върха беше дълъг и труден за Леон, но човекът, който беше до него на всяка крачка, беше неговата майка.

Роденият в Бирмингам боец непрекъснато споменаваше колко важна е била тя в неговата кариера през изминалите години.

Сега, както потвърди самият той в скорошно интервю, Едуардс благодари на майка си за нейната подкрепа по доста специален начин.

„Преди й дадох кола, но този път искаше нещо като ресторант. Тя е много добра готвачка, обича да готви. Продължавах да казвам, че мога да намеря някой да работи там за теб, но тя каза не, искам да работя там и искам да готвя там – тя иска да го прави.

Така че сега се опитваме да отворим ресторант. Намерих място и го оправяме, ремонтираме го и трябва да отвори врати през следващите две или три седмици.

Тя е развълнувана от този малък проект, който направи, и аз се вълнувам с нея.“


Докато Леон ще може да се отпусне още месец или два, вниманието му бързо ще се насочи към следващия март, когато планира да защитава спечеления си пояс срещу човека, от когото го взе, Камару Усман.

Едуардс вече каза, че иска битката да се проведе в Обединеното кралство и ако постигне своето, тя може да се проведе в Бирмингам.

Независимо къде се намира обаче, това има потенциала да бъде една от най-големите битки, организирани от UFC през последното десетилетие.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес