Зареждане

UFC пуснаха страхотно промо за Чимаев - Диас

UFC пуснаха страхотно промо за Чимаев - Диас
Публикувано на: Август 7, 2022 в 13:00 ч
Предстоящият двубой в полусредна категория между любимия на феновете Нейт Диаз и непобедения претендент Хамзат Чимаев трябва да бъде абсолютен удар. Диас най-накрая се съгласи за последната си битка в UFC.

Миналия месец Диас си уреди среща с Чимаев на UFC 279 през септември в Лас Вегас. Двамата бойци в полусредна категория ще се сблъскат в главната битка, а от UFC не губят време и започнаха с рекламите.

Много фенове на битките твърдят, че промоцията е трябвало да работи с Диас, за да му осигури боец, различен от Чимаев, но всички страни изглеждат готови за този дуел. UFC пуснаха промоционално видео “Bad Meets Evil”, за да рекламират боя.

Диас, който е роден в Стоктън коментира видеото с емоджи с юмрук, за да покаже, че е готов за война. Що се отнася до Хамзат, той отговори на видеото с препратка към корените на Диас в Стоктън. Непобеденият "Borz" написа "209" с емотикон на ковчег.

Големият фаворит на букмейкърите даде да се разбере, че влиза в UFC 279 с цел да погребе Диас завинаги. Но дали ще успее ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес