Зареждане

UFC потвърдиха раздялата с чеченец, който подкрепи убиецът във Франция

UFC потвърдиха раздялата с чеченец, който подкрепи убиецът във Франция
Публикувано на: Октомври 22, 2020 в 01:00 ч
25-годишният чеченец Зелим Имадаев вече не е боец на UFC. Преди няколко дни той подкрепи 18-годишният руснак от чеченски произход Абдулах Анзоров, който преди няколко дни обезглави учител във Франция. Имадаев сподели в своя профил, че Анзоров е герой на исляма и Аллах ще приеме неговия джихад. Малко по-късно Имадаев заключи своя профил в социалните мрежи, но новината вече се разнесе.

Вижте още - ММА бойци защитиха убиецът на учителя във Франция​​​

От "BloodyElbow" се свързали с UFC, за да проверят статута на Имадаев, а от организацията споделили, че той е бил освободен още лятото. Това обаче не е вярно, защото Зелим направи 1 битка в организацията на 5-ти септември в Лас Вегас, където загуби със събмишън от Мишел Перейра. По принцип UFC освобождава бойците в такава серия от загуби, но до преди няколко дни нямаше изявление, че той не е част от организацията им.

Зелим се бие в полусредна категория и през април миналата година подписа с UFC. Той беше непобеден със серия от 8 поредни победи с приключване. Младия чеченец обаче не постигна успех в UFC и загуби 3 поредни битки.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес