Зареждане

ММА бойци защитиха убиецът на учителя във Франция

ММА бойци защитиха убиецът на учителя във Франция
Публикувано на: Октомври 20, 2020 в 02:00 ч
Чеченските ММА бойци Алберт Дураев и Зелим Имадаев защитиха 18-годишният руснак от чеченски произход Абдулах Анзоров, който преди няколко дни обезглави учител във Франция. Причината за убийството била това, че въпросния учител показал на своите ученици карикатури на пророка Мухаммед. Анзоров  качил в Туитър снимка на мъртвото тяло и признал, че е извършил убийството.

Малко по-късно бил застрелян от полицаите. Имадаев, който е боец на UFC сподели в своя профил, че Анзоров е герой на исляма. Дураев от своя страна се подигра на свободата на словото във Франция. Техните постове не останаха незабелязани и двамата ги изтриха. Зелим е с рекорд 8-3 в ММА и се намира в серия от 3 поредни загуби в UFC. Миналия месец той загуби от Мишел Перейра.

След тази своя изцепка вероятно ще го освободят от UFC. Дураев от своя страна е бивш двоен шампион на ACB и наскоро сподели, че е подписал с Али Абделазиз и очаква договор с UFC. Той също може да се прости с шанс в най-голямата ММА организация, защото Дейна Уайт не толерира такива неща. Рамзан Кадиров, който е президент на Чечня се дистанцира от постъпката на Анзоров и сподели, че убийците нямат националност.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес