Зареждане

UFC подновиха договора си с USADA и ще има повече тестове

UFC подновиха договора си с USADA и ще има повече тестове
Публикувано на: Декември 28, 2018 в 10:54 ч
Изминалата седмица беше тежка за UFC и USADA. В една от пробите на Jon Jones беше открито малко количество туринабол и UFC трябваше да преместят цялото си събитие от Вегас в Калифорния, а USADA оправдаха "Bones", което им донесе сериозна критика от всички. Днес Jeff Novitzky сподели, че UFC са подновили своя договор с USADA и от следващата година ще има повече тестове, ако вече организацията има някаква тежест:



Хора от USADA  дойдоха при нас и ни казаха, че трябва да провеждаме повече тестове. Ние подновихме договора си с тях и от следващата година тестовете ще се увеличат с 30 или 40%. Досега правихме по 700 теста, но от следващата година ще се правят около 4300-4400. Ще бъде по-голямо бреме за някои от атлетите и ще има повече посещения рано сутрин, но това е перфектен пример за това, че ние искаме да предпазим атлетите. 

Едно от нещата, които спасиха Jon е факта, че той беше тестван много пъти тази година. Той може би е сред бойците, които са тествани най-много през последните 6 месеца. Това, което го защити е броя на тестовете, които му направихме. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес