Зареждане

UFC откриват нова категория през януари, но закриват категория муха

UFC откриват нова категория през януари, но закриват категория муха
Публикувано на: Декември 1, 2018 в 20:44 ч
Дългоочакваната категория до 165 паунда, ще бъде открита през януари, когато мине битката между шампиона в категория муха Henry Cejudo и  шампиона в категория петел TJ Dillashaw. Двамата ще се бият за титлата в категория муха и по всичко личи, че това е последната битка в тази категория, защото от UFC я закриват и откриват на нейно място категория до 165 паунда.


Работата по закриването на категория муха започна веднага, след напускането на легендарния шампион Demetrious Johnson, като няколко бойци вече бяха освободени от UFC. Днес бившия боец на UFC, Josh Thomson сподели в социалните мрежи, че това са плановете  на UFC, за съжаление на бойците от категория муха:





През годините доста бойци от лека категория изпитват трудности да си влизат в категорията и изявиха своето недоволство от това, че липсва категория до 165 паунда, но скоро това се променя. С откриването на тази категория доста бойци, ще могат да се присъединят към нея и ето кои може да видим там - Nate Diaz, Donald Cerrone, Kevin Lee, Georges St-Pierre, Khabib Nurmagomedov, Rafael dos Anjos, Conor McGregor, Jorge Masvidal, Ben Askren and Michael Chiesа.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес