Зареждане

UFC освободиха David Branch

UFC освободиха David Branch
Публикувано на: Септември 20, 2019 в 09:33 ч
Качил: DoloR
Преди няколко дни стана ясно, че David Branch се е провалил на допинг тест и от USADA го наказват с две години. Бившия шампион в две различни категории на World Series of Fighting (WSOF) ще бъде на почти 40-годишна възраст когато неговото наказание приключи и от UFC са решили, че няма да го чакат. Branch (22-6) е освободен от организацията и ще може да се бие в Русия или Япония, където наказанието няма да му пречи.

Преди две години той дойде в UFC и беше в серия от 10 поредни победи, като успя да защити титлите си в средна и полутежка категория за WSOF. Той дебютира с победа в UFC срещу Krzysztof Jotko, но същата година загуби от Luke Rockhold. Миналата година той победи с нокаут Thiago Santos, а след това загуби с нокаут от Jared Cannonier. В края на март тази година той загуби от Jack Hermansson, който го гилотинира за 49 секунди.

Така Branch записа 2 победи и 3 загуби за UFC и в последните си 4 битки успява да спечели само веднъж. Все още не е ясно какво ще се случи с него, но той има доста опции пред себе си и може да го видим в RIZIN или ACA. Неговото наказание ще изтече в средата на 2021 година. В своя акаунт в социалните мрежи David сподели, че не трябва да вярваме на всички слухове и скоро щял да хвърли светлина по темата. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес