Зареждане

UFC обявиха три битки за събитието във Вирджиния

UFC обявиха три битки за събитието във Вирджиния
Публикувано на: Януари 3, 2020 в 00:00 ч
Най-голямата ММА организация в света не спира да работи по нови битки, с които да радва феновете. UFC обявиха три нови битки за събитието UFC Fight Night 169, което ще се проведе във Вирджиния на 29-ти февруари.

В категория перо ще видим един срещу друг Майк Дейвис и Гига Чикадзе. Майк е с рекорд 8-2 в ММА и миналата година записа 2 победи с приключване и една загуба. Чикадзе от своя страна също е с рекорд 8-2 в ММА и се намира в серия от 3 поредни победи.

В тежка категория ще видим Марчин Тибура срещу Сергей Спивак. Тибура е с рекорд 17-6 в ММА и се намира в серия от 2 поредни загуби с нокаут. Той печели само една от последните си 5 битки и няма победа вече 2 години. Спивак от своя страна е с рекорд 10-1 в ММА и беше непобеден, но в първата си битка в UFC загуби с нокаут от Уолт Харис за 50 секунди през май миналата година. Сергей успя да се върне на победния път със събмишън над Тай Туиваса през октомври.

В полутежка категория ще видим Йон Кутелаба срещу Магомед Анкалаев. Кутелаба е с рекорд 15-4-1 в ММА и печели 3 от последните си 4 битки с приключване. Той загуби от Глоувър Тейшейра през април миналата година, но след това записа голяма победа с нокаут над Халил Раунтри. Анкалаев от своя страна е с рекорд 13-1 в ММА и се намира в серия от 3 поредни победи. Той е бивш шампион на WFCA и впечатлява с всяка следваща битка.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес