Зареждане

UFC обявиха три битки за събитието през март в Охайо

UFC обявиха три битки за събитието през март в Охайо
Публикувано на: Декември 28, 2019 в 08:22 ч
UFC обявиха нови три битки за събитието в Охайо, което ще се проведе на 28-ми март. Първата от тях ще бъде в тежка категория и ще изправи един срещу друг Грег Харди и Йорган Де Кастро. Харди е с рекорд 5-2 в ММА и през 2019 година записа 5 битки. Той спечели 2, загуби 2 и 1 беше обявена за несъстояла се, защото той използва инхалатор по време на почивката между рундовете.

В своята последна битка през ноември Грег загуби с решение от Александър Волков. Йорган от своя страна все още е непобеден в ММА с рекорд 6-0 в клетката. През юни тази година той впечатли в Contender Series с победа с нокаут и получи шанс в UFC. В своята първа битка той нокаутира Джъстин Тафа в първия рунд и така през 2019 година записа 3 победи.

Следващата битка е в полутежка категория и ще изправи един срещу друг Халил Раунтри и Сам Алви. Халил е с рекорд 8-4 в ММА и обяви, че тази битка е последна за него в ММА. Той губи с нокаут 2 от последните си 3 битки и явно е решил, че е видял достатъчно в клетката. Алви е с рекорд 33-13 в ММА и се намира в серия от 3 поредни загуби. В своята последна битка той загуби с решение от Клидсън Абреу.

Последната битка е в категория петел и в нея ще се бият Луис Смолка и Дейвид Грант. Смолка е с рекорд 16-6 в клетката и през септември в своята последна битка нокаутира Раян Макдоналдс. Той печели 5 от последните си 6 битки. Грант от своя страна е с рекорд 9-4 в клетката и тази година направи само една среща, която спечели с решение срещу Григорий Попов.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес