Зареждане

UFC обявиха няколко битки за събитието в Ню Джърси

UFC обявиха няколко битки за събитието в Ню Джърси
Публикувано на: Юни 26, 2019 в 10:00 ч
Най-голямата ММА организация добави нови  битки към събитието UFC on ESPN 5, което ще се проведе на 3-ти август в Ню Джърси. Една от битките ще бъде тази между Ilir Latifi и Volkan Oezdemir, които трябваше да се бият по-рано този месец в Стокхолм, но контузия извади Latifi от битката в последния момент.

Следващата битка ще е в средна категория и ще противопостави един срещу друг Gerald Meerschaert и Trevin Giles. В полусредна категория Zelim Imadaev ще търси първа победа в UFC срещу Salim Touahri. В полутежка категория Darko Stosic се завръща, след като допусна първа загуба в UFC в началото на месеца. Той ще се бие срещу Kennedy Nzechukwu.

Antonina Shevchenko също взима участие на събитието и ще търси първа победа, след като допусна първа загуба в ММА в последната си битка през април в Русия. Тя ще се бие срещу Lucie Pudilova. Официално обявена беше и битката между ветераните Jim Miller и Clay Guida, както и главната битка за събитието, която ще бъде между Colby Covington и Robbie Lawler.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес