Зареждане

UFC 224: Machida не мисли за оттеглянето си преди срещата с Belfort

UFC 224: Machida не мисли за оттеглянето си преди срещата с Belfort
Публикувано на: Март 22, 2018 в 11:39 ч

След като се измъкна от серията от три поредни загуби с победата си срещу Eryk Anders, Lyoto Machida намери нови сили, с които да продължи своята кариера.

И докато някои фенове продължават да смятат, че оттеглянето е добър вариант за "The Dragon", бившият шампион в полутежка категория навярно би ги оспорил.

"Искат да ме пенсионират, но аз не искам да си тръгвам. Още имам битки пред себе си. Имам няколко години. Вярвам в това. Както се казва, не е въпросът дали мога, а дали искам. Ако желаеш нещо, можеш да го получиш. Това си мисля постоянно."

С последната си победа Lyoto вече не изпитва напрежението, което беше натрупал преди това.

"Различно е, вече се чувствам по-уверен. Сякаш мога да дам най-доброто от себе си. Когато нямаш варианти и трябва да победиш на всяка цена, напрежението е голямо. Когато се отървеш от него обаче, става време за шоу. Време е да покажа най-доброто."

Сега на Machida му предстои среща с бившия шампион и дългогодишен ветеран Vitor Belfort. Двамата ще влязат в Октагона по време на UFC 224 на 12-ти май.

Въпреки че двамата преди са тренирали заедно, "The Dragon" няма нищо против да вкара няколко тупаника в лицето на своя сънародник. Той също обещава да не играе скучно - нищо, че и двамата са към края на своите кариери.

"Класическа среща. Можеше да се случи и преди години. За добро или лошо обаче - случва се сега. Смятам, че ще бъде голяма възможност и за двама ни. Не мисля, че ще бъде безинтересна. Напротив дори. А ако той се съпротивлява, аз ще го натисна."

Едно е да го кажеш, съвсем друго е да го направиш...

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес