Зареждане

Удар! Иранския хълк подписа с BKFC и ще се бие с голи ръце

Удар! Иранския хълк подписа с BKFC и ще се бие с голи ръце
Публикувано на: Ноември 18, 2019 в 00:00 ч
Саяд Гариби, който е по-известен в социалните мрежи като "Иранския хълк" е подписал сделка с BKFC и ще се бие с голи ръце. Гариби е висок 1.88 см. и тежи 180 килограма. Саяд е роден на 19 декември в Иран и се занимава с вдигане на тежести още от малък. Неговата физика му печели прякорите  "Иранския Хълк" и "Персийския Херкулес".

Вижте още - Запознайте се с Иранският хълк, който иска да дебютира в ММА

Миналата година се появиха слухове, че той ще направи дебют в ММА срещу Мартин Форд, но това така и не се случи. От BKFC обявиха, че са подписали с него и той ще дебютира по някое време през 2020 година, но не е ясно срещу кого и къде. Те ще направят събитие, което ще бъде озаглавено "Трета световна война - САЩ срещу Иран". Eто какво още сподели Дейвид Фелдман, който е президент на организацията:


Това момче ще направи дебют в Bare Knuckle Fighting Championship през 2020 година. Ще организираме шоу озаглавено "Трета световна война - САЩ срещу Иран". Той е най-големия трансфер в историята ни. Очакваме наистина големи неща от "Иранския Хълк". 


Вече се работи по търсенето на негов опонент. Накрая на видеото от прелимите на BKFC 9 може да се види как беше обявено привличането на Гариби.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес