Зареждане

Уайт: Хабиб срещу Гейджи може да стане най-голямата битка в историята

Уайт: Хабиб срещу Гейджи може да стане най-голямата битка в историята
Публикувано на: Октомври 22, 2020 в 17:00 ч
Дейна Уайт вярва, че битката между Хабиб Нурмагомедов и Джъстин Гейджи може да стане най-голяма в историята на организацията. Двама ще се бият този уикенд в Абу Даби в главната битка на UFC 254. Залогът е безспорното злато, както и непобедената статистика на Нурмагомедов. Към днешна дата най-голямата битка в историята на UFC е тази между Хабиб и Конър Макгрегър.

Двамата се биха през 2018 година и Хабиб защити титлата си със събмишън. Битката им продаде 2,400,000 платени гледания, което е рекорд за UFC. По първоначалните данни Уайт споделя, че цифрите за Хабиб и Гейджи са по-големи от тези на Хабиб и Макгрегър.

Вижте също: Прогнозирай и спечели с MMA.BG: Хабиб срещу Гейджи

Президента на UFC не знае дали това ще се задържи и в следващите дни, но ако се задържи, то тогава Хабиб ще счупи рекорда от боя с Конър. Ето какво сподели Дейна пред TMZ:

В момента има много внимание около тази битка. В понеделник по всичко личеше, че боя между Хабиб и Гейджи може да стане най-голямата битка в историята на UFC. Това беше още в началото на седмицата, а още не сме петък. 

В момента има повече интерес около нея, отколкото имаше тази между Хабиб и Конър Макгрегър. Ще продължи ли да има такъв интерес ? Едно от най-негативните неща е, че битката ще бъде следобяд, а не в праймтайма.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес