Зареждане

Уайт готов да организира Хабиб срещу Фъргюсън за 6-ти път

Уайт готов да организира Хабиб срещу Фъргюсън за 6-ти път
Публикувано на: Октомври 5, 2020 в 14:00 ч
Дейна Уайт все още иска да уреди битка между Хабиб Нурмагомедов и Тони Фъргюсън, въпреки че почти няма интрига, както в миналото. Битка между Хабиб и Тони трябваше да има през април, но коронавируса се намеси и боя пропадна за 5-ти път. Фъргюсън се съгласи на битка с Джъстин Гейджи за временната титла и загуби тежко през май, което сложи край на серията му от 12 поредни победи.

Така Гейджи си гарантира дуел с Хабиб и двамата ще обединяват титлите в лека категория в края на месеца в Абу Даби. Президента на UFC твърди, че иска да им даде 6-ти шанс, но първо трябва да спечелят битките си. В момента от UFC работят по битка за Фъргюсън, която ще бъде обявена скоро. Ето какво още каза Дейна Уайт за битката, която се проваляше толкова много пъти през годините:

В момента работим по битка с участието на Тони Фъргюсън. Надявам се, че битка между него и Хабиб ще има, защото знам, че хората искат да я гледам. Хабиб първо трябва да победи Гейджи. Не съм виждал битка, която да пропада толкова пъти. 

Почти съм изплашен да организирам отново такава среща. Какво ще се случи следващия път ? Астероид ли ще падне на земята ? Тази битка предизвика да се случват такива неща. 


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес