Зареждане

Уайт готов да даде Сейнт Пиер за последна битка на Хабиб

Уайт готов да даде Сейнт Пиер за последна битка на Хабиб
Публикувано на: Юли 28, 2020 в 10:36 ч
Дейна Уайт е готов да сбъдне мечтата на Хабиб Нурмагомедов и да му даде битка с легендарният Джордж Сейнт Пиер. Непобедения боец от Дагестан ще изпълни волята на покойния си баща и ще се оттегли от ММА след още 2 битки, в които ще се опита да остане непобеден с рекорд 30-0 в клетката. Безспорния шампион се готви за битка с временният шампион Джъстин Гейджи в края на годината.

Ако всичко върви по план, то тогава Хабиб ще се оттегли то ММА следващата година. Неговия баща Абдулманап почина в началото на месеца. Легендарния треньор винаги е мечтал за битка между Сейнт Пиер и Хабиб, но така и не я видя. Президента на UFC сподели пред медиите, че ако Хабиб иска да се оттегли след още 2 битки, то Уайт ще му даде шанс за последна среща с Джордж Сейнт Пиер. Ето какво каза още Дейна:


Oчевидно Хабиб Нурмагомедов има битка с Джъстин Гейджи, която е факт. В следващата си битка ще се бие с Гейджи. Не знам кой ще бъде последния му опонент в 30-тата му битка. Конър Макгрегър иска реванш и това е битка, която трябва да се направи. За сега обаче е Гейджи и той е следващ за него. 

Разбира се, ако Хабиб иска да се бие с Джордж Сейнт Пиер в последната си битка, ще му дадем този шанс. Това момче беше страхотно. Хабиб се отнасяше добре с нас и беше страхотен за спорта. Харесвам го много и ще направя всичко, коетот той пожелае.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес