Зареждане

Уайт: Ако Хабиб не иска да се върне, няма да го натискам повече

Уайт: Ако Хабиб не иска да се върне, няма да го натискам повече
Публикувано на: Януари 27, 2021 в 07:08 ч
Дейна Уайт вероятно ще се наложи да се откаже от Хабиб Нурмагомедов.

Президентът на UFC се опита на няколко пъти да убеди Нурмагомедов да се върне в UFC и да защитава титлата си в леката категория, но дагестанецът изглежда няма да склони.
 

Уайт сподели преди UFC 257, че "The Eagle" търси нещо впечатляващо, което да го накара да се завърне, но нито нокаутът на Дъстин Порие над Конър Макгрегър или победата на Майкъл Чандлър над Дан Хукър бяха достатъчно зрелищни да променят решението му.

"Той ми каза 'Дейна, трябва да бъда честен с теб. Аз съм много нива над тези момчета. Ще ги победя," каза Уайт след събитието. "Не знам какво значи това, но не звучи много позитивно."Уайт след това сподели, че повече няма да натиска Хабиб, ако това е финалното му решение.

"Той говори какво ли не," сподели Уайт за предизвикателството отправено от Чандлър към Хабиб. "Не можах да го чуя добре, затова попитах какво казва. Не чух много от това което казва... Но определено ще говоря с Хабиби отново и ще видя дали ще иска да защитава титлата си. Ако не иска - няма да го натискам повече."
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес