Зареждане

Уайлдър предупреждава Паркър: Тренирам да бъда убиец

Уайлдър предупреждава Паркър: Тренирам да бъда убиец
Публикувано на: Декември 11, 2023 в 15:00 ч
Бившият шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър се подготвя да направи огромно впечатление, когато се изправи срещу другия бивш шампион Джоузеф Паркър.

Двамата бойци ще се сблъскат в двубой с високи залози на 23 декември в Саудитска Арабия.

Уайлдър се бие за първи път от октомври 2022 г., когато размаза Робърт Хелениус в един рунд. Това беше единственият рунд за Уайлдър от трилогичния бой с Тайсън Фюри през 2021 г.

Паркър е далеч по-активен, а Уайлдър е четвъртата му поява на ринга за тази година.

Ако Уайлдър спечели, той може да продължи напред с набелязан сблъсък с Антъни Джошуа през 2024 г.

За да се случи това, Уайлдър тренира на максимума на възможностите си. 

"Това е лудо чувство, когато се превръщаш от обикновен тип в боец. Преминаваш през всички тези тренировки, през всички спаринги и всичко, за което говориш, е да удряш и да нанасяш щети на спаринг партньорите си - с течение на времето в съзнанието ти се натрупва - тренирам, за да бъда убиец. Това променя начина на мислене. Това е усещане, което ми доставя удоволствие. Това е лудо чувство да знаеш, че си опасен човек, че си ходещо оръжие и във всеки един момент от времето можеш да причиниш вреда, щета и си опасност за всеки", каза Уайлдър.

"Моята нагласа в този момент и в този момент от лагера, когато съм така, е да ставам по-агресивен, имам по-агресивно отношение, лесно се вкисвам, наистина съм сериозен, когато съм дълбоко в лагера и съзнанието ми се е променило, знаейки, че имам мисия за изпълнение. Харесва ми приливът на адреналин от това. И с нетърпение очаквам да освободя това чувство в нощта на боя. То не е затворено в себе си и слава Богу, не искам да ходя така всеки ден от живота си. Готов съм просто да наръгам някого."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес