Зареждане

Tyron Woodley: Видях Darren Till как сваля килограми и ми изглеждаше победен и изтощен

Tyron Woodley: Видях Darren Till как сваля килограми и ми изглеждаше победен и изтощен
Публикувано на: Септември 7, 2018 в 08:52 ч
Tyron Woodley никога не е имал проблеми със свалянето на килограмите, но това не може да се каже на неговия опонент Darren Till с който, ще се срещнат в клетката в неделя сутрин за титлата в полусредна категория.

Darren Till трябва да свали малко над 5кг и то за 24 часа. Всички тръпнат в очакване за да видят развоя на нещата, но Woodley вече е видял, че Till е победен и изтощен от свалянето на килограми:

Не знам защо всеки си мисли, че той е много по-голям от мен, но аз го видях как сваляше килограми и ми изглеждаше, че вече е победен и изтощен. Свикнал съм да се бия с по-високи бойци от мен и Stephen Thompson беше по-висок от мен. Честно да ви кажа не ме интересува дали ще влезе в категорията или няма, защото аз нито мога да му помогна, нито мога да му навредя.

Фокусиран съм върху моето представяне и без значение дали, ще свали килограми или няма да свали аз ще го победя. Можем да говорим каквото си искаме, но накрая аз ще победя, защото съм по-добър от него. Те разчитат на това, че аз ще намаля темпото, но това няма да се случи и той ще трябва да го превъзмогне.

Видях го и преди два дни и буквално не можеше да ходи сам и трябваше да го държат. Той ще бъде наранен  и няма да ми вземе титлата.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес