Зареждане

Tyron Woodley смята, че ще се бие с Georges St. Pierre при завръщането си

Tyron Woodley смята, че ще се бие с Georges St. Pierre при завръщането си
Публикувано на: Януари 14, 2018 в 14:15 ч

Въпреки, че в момента Tyron Woodley се възстановява от операция на рамото, той има големи надежди за 2018-та.

Не само, че шампионът в полусредната категория има няколко претендента за титлата му преде себе си, но се надява и на касов двубой срещу Georges St. Pierre, който се завърна в UFC 217, за да победи Michael Bisping и да вземе титлата в средната категория.

Единственият проблем е, че GSP отново сложи кариерата си на пауза, заради здравословни проблеми. Това обаче не пречи на Woodley да помечтае.
 
"Бих казал, че това е голямата ми прогноза за 2018-та. Очаквам да се бия с Georges St. Pierre при първия му двубой след като се върне. Georges, рамото ми ме боли. Дори не мога да удрям. Georges, дори не мога да удрям. Трудно ми е да спя. Ако искаш да се биеш с мен, сега е момента."

Woodley даде всичко от себе си през последните месеци, за да си уреди среща с канадеца, но това така и не се случи.
 
"Мислите ли, че Georges иска да се бие с мен? Той имаше този шанс преди да избере Bisping, но избра него, защото ако се беше изправил срещу мен в тази форма, в която беше, щях да го пратя обратно в пенсия. Не изглеждаше добре. Bisping не изглеждаше добре също. Единственото, което помогна на Georges бе неговия опит. Той обаче е станал по-слаб. Не се е бил от 4 години ве пак."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес