Зареждане

Tyron Woodley обмисля да освободи титлата в полусредна категория

Tyron Woodley обмисля да освободи титлата в полусредна категория
Публикувано на: Декември 4, 2017 в 10:28 ч
 
 Шампионът в полусредна категория Tyron Woodley от известно време се цели към двубой с бившия шампион Georges St. Pierre. Сега, след като той вече е шампион в средна категория обаче, шансовете за това изглеждат все по-малки.
 
За щастие, Woodley има резервен вариант. Той е готов да зареже своята категория, за да се качи при GSP. Всъщност, Woodley дори е решен да освободи титлата, ако е необходимо.
 
 
Tyron Woodley си спечели шампионската титла през лятото на 2016-та, нокаутирайки бившия шампион Robbie Lawler още в първия рунд. От тогава той обеляза равенствно срещу Stephen "Wonderboy" Thompson и успя да защити позицията си в последвалия реванш срещу Thompson. Последната му защита беше срещу Demian Maia, през юли тази година.
 
George St. Pierre, от своя страна, наскоро се завърна в Октагона след няколко години отсъствие, побеждавайки Michael Bisping в третия рунд, като така си спечели и титлата в средна категория. В предпоследната си среща, която беше чак през 2013-та, GSP победи Johny Hendricks чрез спорно съдийско решение.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес