Зареждане

Tyron Woodley: Няма какво да доказвам срещу Robbie Lawler

Tyron Woodley: Няма какво да доказвам срещу Robbie Lawler
Публикувано на: Май 22, 2019 в 00:00 ч
Бившият шампион в полусредна категория Tyron Woodley трябваше да се завърне в клетката в края на юни, за да се бие срещу Robbie Lawler, но за съжаление нови проблеми с ръката изкараха "The Chosen One" от двубоя. Woodley получи доста критика от феновете заради своето оттегляне, но той не се притеснява от това и смята, че няма какво да доказва повече срещу Robbie Lawler:



Taзи битка не беше толкова важна за мен, колкото за Robbie Lawler. Няма какво да доказвам срещу него. Това е боец, от който взех титлата. Взех неговия шанс и той нямаше как да получава проценти от продадените гледания. Отнех му възможността за големи битки и слава. Той иска да си го върне. Аз от своя страна искам да отправя силно послание към UFC и всички останали. Поел съм по пътя към трона. Готов съм да си върна титлата. Искам да си взема това, което е мое.






Woodley успя да нокаутира Lawler през 2016 година в първия рунд и стана шампион. В последната си битка Tyron загуби титлата си от Kamaru Usman. Lawler остана без опонент за събитието в Минесота и твърдо е решил, че ще чака Woodley или нова битка с Ben Askren.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес