Зареждане

Треньорът на Нгану: Тревожеше се, че ще загуби от Джон Джоунс

Треньорът на Нгану: Тревожеше се, че ще загуби от Джон Джоунс
Публикувано на: Януари 26, 2023 в 00:00 ч
Ерик Никсик, който е треньор на бившия шампион на UFC в тежка категория Франсис Нгану, говори за неуспешната битка с американеца Джон Джоунс.

По-рано този месец Франсис реши да оваканти титлата и да си тръгне от UFC. "The Predator" не поднови своя договор с UFC, въпреки че му предлагаха да стане най-платеният боец в историята на тежка категория. Дейна Уайт развърза кесията и му предложи сигурни 8 милиона долара в битката с "Bones".

Нгану щеше да вземе и процент от продадените платени гледания. Така приходите му щяха да надхвърлят 10 милиона долара. Нгану обаче се тревожил, че може да загуби, а така ще загуби и големите пари в бъдеще.

„Не знам достатъчно за тези договори, за да коментирам точно това. Просто знам, че имаше определени неща, за които се тревожеше. 

Франсис каза: „Ако загубя тази битка с Джоунс, тогава ще загубя цялото си покровителство и парите ще паднат рязко. Да, щяха да му платят много пари за двубоя с Джон Джоунс, но имаше друг въпрос. 

Какво ще стане, ако загуби ? Щеше да потъне обратно. Цифрите, които дадоха, изглеждаха несправедливи. Така че нямаше смисъл.“, каза Никсич в интервю за канала на Джон Ерик Поли в YouTube.  

Явно Нгану е предпочел да си тръгне на върха, за да има повече възможности. Никой нямаше да му дава милиони, ако беше паднал от Джоунс.


0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес