Зареждане

Треньорът на Нгану: Тревожеше се, че ще загуби от Джон Джоунс

Треньорът на Нгану: Тревожеше се, че ще загуби от Джон Джоунс
Публикувано на: Януари 26, 2023 в 00:00 ч
Ерик Никсик, който е треньор на бившия шампион на UFC в тежка категория Франсис Нгану, говори за неуспешната битка с американеца Джон Джоунс.

По-рано този месец Франсис реши да оваканти титлата и да си тръгне от UFC. "The Predator" не поднови своя договор с UFC, въпреки че му предлагаха да стане най-платеният боец в историята на тежка категория. Дейна Уайт развърза кесията и му предложи сигурни 8 милиона долара в битката с "Bones".

Нгану щеше да вземе и процент от продадените платени гледания. Така приходите му щяха да надхвърлят 10 милиона долара. Нгану обаче се тревожил, че може да загуби, а така ще загуби и големите пари в бъдеще.

„Не знам достатъчно за тези договори, за да коментирам точно това. Просто знам, че имаше определени неща, за които се тревожеше. 

Франсис каза: „Ако загубя тази битка с Джоунс, тогава ще загубя цялото си покровителство и парите ще паднат рязко. Да, щяха да му платят много пари за двубоя с Джон Джоунс, но имаше друг въпрос. 

Какво ще стане, ако загуби ? Щеше да потъне обратно. Цифрите, които дадоха, изглеждаха несправедливи. Така че нямаше смисъл.“, каза Никсич в интервю за канала на Джон Ерик Поли в YouTube.  

Явно Нгану е предпочел да си тръгне на върха, за да има повече възможности. Никой нямаше да му дава милиони, ако беше паднал от Джоунс.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес