Зареждане

Треньорът на Ngannou споделя, че още не са обсъждали последния двубой

Треньорът на Ngannou споделя, че още не са обсъждали последния двубой
Публикувано на: Януари 29, 2018 в 13:24 ч

Нокаут майсторът Francis Ngannou претърпя сериозна загуба в UFC 220, в двубоя си срещу шампиона в тежка категория Stipe Miocic.

Треньорът на камерунеца, Fernand Lopez споделя, че все още не са коментирали с боеца последния двубой.

"Срещата не се разви както планирахме, това го видяха всички. Очаквахме Stipe да се представи на ниво. Щастливци сме, че не се опита да довърши Ngannou. Но и Francis се справи добре. Показа много кураж и не се отказа до последно. Никой не очакваше, че срещата ще продължи 25 минути, но Francis не се даде."

"Той даде всичко от себе си още в първия рунд и въпреки че не си остави нищо за останалите, той продължи да се бие. Ако цялата среща беше продължила като първия рунд, навярно щеше да е една от най-великите на всички времена и нямаше да свърши по този начин. Francis се справи добре, но няма да лъжа, че бях разочарован. Когато му се нахвърли с високия ритник, бях шокиран."

"Въобще не беше част от плана. Stipe навярно го е очаквал и се възползва от момента. От позицията, в която бях, просто нямаше какво да направя. По план, Francis трябваше да спазва дистанция и да му вкарва предпазливо комбинации, но това така и не се случи."

"Да бъда честен, още не сме говорили с Francis за срещата. Предпочитам да му дам 2 седмици да премисли сам нещата и чак тогава ще обсъждаме какво му е било в главата. Планът беше съвсем различен от това, което демонстрира Francis."

"В края на първия рунд видях, че беше дал вече всичко от себе си. Не му беше останала енергия, за да се движи особено. Можехме да сплашим Stipe с ъперкът, но той предвиди опасността и го повали на земята."

"Мнозина твърдят, че Francis не се е подготвял за битка на земя, но това не е вярно. В продължение на 25 минути Stipe не успя да го заключи, така че Francis очевидно знае какво прави. В 4-тия рунд той също успя да сплаши Stipe с една от своите атаки. Не беше проблемът в това, че не се е подготвял за бой на земя - не е вярно това."

"Проблемът беше в дистанцията, която Francis трябваше да определя. Веднага щом реши да се доближи до Stipe, всичко се оплеска."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес