Зареждане

Треньорът на Махачев: Макс Холоуей е лесен за нас! Искаме по-трудни

Треньорът на Махачев: Макс Холоуей е лесен за нас! Искаме по-трудни
Публикувано на: Май 23, 2024 в 02:00 ч
Макс Холоуей е в отлична позиция да стане следващият претендент за титлата в лека категория. Това се случи благодарение на скалпа на Джъстин Гейджи, който "Blessed" взе в Лас Вегас на UFC 300. Треньорът на шампиона обаче не го съветва да се изправя срещу дагестанеца. Хавиер Мендес е един от най-опитните хора в треньорските среди. 

Той управлява фитнес зала в Сан Хосе и имаше под крилото си всички възможни членове на семейство Нурмагомедов, които заминаха за САЩ. В залата му е и дагестанецът Ислам Махачев, който държи пояса на UFC в лека категория. Ислам ще защити този пояс след няколко дни срещу Дъстин Порие, който според хартиените предположения е друг сравнително "лесен" противник.

Но не толкова лесно, колкото би бил Холоуей, ако получи своя шанс. Такова е мнението на Мендес, който смята, че Макс е лесен, а Ислам иска трудни съперници:

„Има някои неща, които се случват зад кулисите, за които все още не мога да говоря с медиите, но има шанс Макс Холоуей да стане един от противниците на Ислам в бъдеще. Макс е страхотен боец и със сигурност заслужава цялото уважение, което може да получи за това, което е направил в кариерата си. 

Но в ММА стиловете правят битките. А що се отнася до нас, ние сме убедени, че Макс е стилово най-подходящият тип противник за нас. Предпочитаме мач, който има повече смисъл.“, каза Хавиер Мендес по Submission Radio. 

Лесен ли е Холоуей ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес