Зареждане

Треньорът на Jose Aldo в отговор на критиките след загубата

Треньорът на Jose Aldo в отговор на критиките след загубата
Публикувано на: Декември 5, 2017 в 09:01 ч
 
 Jose Aldo още не е проговорил след загубата си от шампиона в категория перо Max Holloway в UFC 218, но треньорът му реши да се застъпи.
 
Emerson "Falcao" Vieira придружаваше Aldo в срещата му от изминалия уикенд, като стана свидетел на неговата загуба в третия рунд, само 6 месеца след като падна отново в третия рунд чрез ТКО от Holloway.
 
Vieira не споменава реванша, но отговаря на критиките, които Aldo отнася в социалните мрежи.
 
"Мнозина говорят, но малко от тях знаят. Това е истината, бразилците идолизират незаслужилите и разпъват на кръст героите. Такава е културата. Тези, които трябва да ни подкрепят, ни сочат с пръст, критикуват ни и ни съдят без дори да знаят за какво говорят. Свикнали сме да се борим срещу враговете си и да бъдем критикувани от тези, които се очаква да ни подкрепят."
 
"Вчера нашият шампион Jose Aldo направи всичко по силите си и се би смело срещу сериозен опонент, който просто взе надмощие и победи, както Aldo е правил преди и продължава да прави. Така е в спорта, нищо и никой не може да заличи успехите. Приятелите и съотборниците се гордеят с всичко, което е постигнал. Нищо не се е променило. Изгубихме битката, но войната продължава."
 
Aldo (26-4) бележи резултат 1-3 в последните си 4 срещи в Октагона, като за пръв път губи няколко поредни пъти. Бившият шампион в категория перо е с резултат 16-3 от UFC и WEC взети заедно.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес