Зареждане

Треньора на Velasquez: Francis Ngannou може да го нокаутира

Треньора на Velasquez: Francis Ngannou може да го нокаутира
Публикувано на: Януари 11, 2019 в 09:49 ч
Cain Velasquez се завръща след дълго отсъствие и ще се бие срещу Francis Ngannou на UFC on ESPN 1, което ще се проведе на 17-ти февруари в Аризона. Javier Mendes, който е дългогодишен треньор на Cain осъзнава, че “The Predator” е страховит нокаутьор, който може да приспи всеки и ако Velasquez направи грешка, то той също може да заспи:



Може ли Cain да го победи ? Абсолютно. Може ли Cain да го размаже ? Aбсолютно. Може ли Cain да бъде нокаутиран от такъв страховит боец, който удря като влак ? Да, може да се случи и моята работа е да внимавам срещу такива опоненти. Не можем да правим грешки срещу боец като него. Той е много силен, бърз е и удря много силно. 


В последната си битка показа, че се връща във форма. За кратък период от време изглеждаше, че той водеше битка със себе си. Може би беше прекалено уверен или нямаше увереност. Мисля, че сега той намери баланса и е просто уверен. Мисля, че сега ще имаме за опонент най-страховития и опасен Ngannou виждан досега, защото той най-накрая слезе на земята. Един удар може да промени всичко.








Напомняме ви, че може да гледате битката и събитието пряко по спортния канал Max Sport 2, където пряко се излъчват всички състезания на UFC.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес