Зареждане

Трагедия!! ММА състезателка почина на 18 години

Трагедия!! ММА състезателка почина на 18 години
Публикувано на: Януари 8, 2023 в 00:16 ч
ММА обществото е в траур, след като стана ясно, че 18-годишната ММА състезателка Виктория Лий от ONE Championship, е починала. По-малката сестра на шампионите на ONE Анджела и Крисчън Лий, Виктория, почина на 26 декември в Хавай.

Причината за смъртта й не е оповестена публично. Смъртта й на 26 декември в Хавай беше публично обявена от Мемориалния парк и погребалните домове на Долината на храмовете в Канеохе. Малко по-късно новината беше потвърдена от сестра й Анджела Лий.

На 22 януари преди погребението й е предвидено честване на живота й.

„На 26 декември 2022 г. нашето семейство преживя нещо, през което никое семейство не трябва да преминава. Невероятно е трудно да се каже това. Нашата Виктория почина. 

Тя си отиде твърде рано и семейството ни е напълно опустошено оттогава. Липсва ни повече от всичко на този свят. Нашето семейство никога няма да бъде същото. Животът никога няма да бъде същият.

Виктория беше най-красивата душа, която някога е живяла. Тя беше най-добрата малка сестра на света. Най-добрата дъщеря, най-добрата внучка и най-добрата леля. 

Всички сме разбити, защото частица от теб беше във всеки от нас и когато си тръгна, тези части бяха изтръгнати от нас. Обичаме те Виктория.", написа Анджела в социалните мрежи.

Виктория Сун-хей Лий е родена на 17 май 2004 г. в Wahiawa, Хавай. Tя записа 3 победи в ММА и трябваше да се бие на 14-ти янаури в ONE на Prime Video 6. Много хора очакваха големи неща от нея в ММА, но за съжаление човек никога не знае колко му остава.
 
Да почива в мир!!!











Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес