Зареждане

'Той умира утре' - Леон Едуардс с финална закана преди битката с Ковингтън

'Той умира утре' - Леон Едуардс с финална закана преди битката с Ковингтън
Публикувано на: Декември 16, 2023 в 09:45 ч
Охранителите отново не позволиха на Леон Едуардс да стигне до Колби Ковингтън, но шампионът на UFC в полусредна категория обеща да накара съперника си да си плати за думите си по време на официалното претегляне за UFC 296.

"Този човек утре ще бъде мъртъв", заяви Едуардс, след като бе възпрепятстван да се изправи срещу Ковингтън, който обиди покойния му баща на разгорещена пресконференция в четвъртък. "Уверете се, че е запомнил всичко, което е казал за баща ми... утре го решаваме."

Едуардс хвърли бутилка с вода по Ковингтън след грубата реплика на бившия временен шампион и тогава се наложи охраната на UFC да се намеси, за да се увери, че няма да избухне кавга. Той отказа да се обърне директно към коментара на Ковингтън, но пред феновете за последен път преди двубоя им за титлата даде да се разбере, че битката за титлата в полусредна категория е лична.


Междувременно Ковингтън попита феновете дали са "готови за американската революция", като отново заложи на темата за Революционната война, за да популяризира битката. Той също така посвети двубоя на полицаи, пожарникари и медици и се обяви за Доналд Тръмп през 2024 г.

"Този мач е за Америка, започваме!" Ковингтън изкрещя.

Запис от целия кантар преди UFC 296 може да видите във видео секцията на MMA.BG

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес